Uw website voor Computer, Tablet en Smartphone

Het aantal mobiele gebruikers van websites en webshops groeit. Steeds meer mensen maken gebruik van een tablet of mobiele telefoon om bijvoorbeeld aankopen te doen. Daarom is het van belang dat een website en webshop ook geschikt is voor het gebruik op een tablet of smartphone.

Webproof zorgt bij de ontwikkeling van zowel een webshop als website altijd voor een responsive webdesign waarmee de site of shop optimaal wordt weergegeven op alle mobiele apparaten. Een responsive website of webshop past zich automatisch aan de schermgrootte van uw computer, labtop, tablet of smartphone aan. Iedere gebruiker krijgt de voor hem geschikte opmaak te zien en de inhoud wordt op de best leesbare wijze in beeld gebracht.

 

Functioneel

Naast het design houden we natuurlijk ook rekening met de functionaliteit. Zo worden bepaalde elementen die op een mobiele telefoon niet tot hun recht komen daarop ook niet getoond. Ook zorgen we dat bijvoorbeeld de navigatie gemakkelijk te bedienen is op een mobiel.

 

Beter voor Google

Responsive webdesign is ook voor zoekmachineoptimalisatie een goede uitkomst. Sinds 21 april 2015 hebben mobiel vriendelijke websites voorrang in de zoekresultaten van Google.

De websites en webwinkels die wij ontwikkelen zijn standaard voorzien van een responsive webdesign.

Beschikt u al over een website of webshop en wilt u deze responsive laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen uw website of webshop onderzoeken en u laten weten wat de mogelijkheden en kosten zijn.