Webproof ontwikkelt mooie en overzichtelijke websites die gemakkelijk te onderhouden zijn.
We houden rekening met de moderne browsers en als u wenst maken wij uw website responsive, oftewel geschikt voor alle mobiele apparaten.
Het contentmanagementsysteem (CMS) dat wij gebruiken, is geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. Uw site wordt hierdoor makkelijker gevonden door zoekmachines zoals Google.

 

Joomla

Joomla website laten makenBij de ontwikkeling van een website maken wij onder andere gebruik van Joomla. Joomla is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) waarmee een website is te maken die u eenvoudig zelf kunt onderhouden/aanpassen. Dit kan gewoon online; waar en wanneer u maar wilt.
Het systeem is kosteloos. U betaalt ons enkel voor de installatie, configuratie en eventueel voor een professioneel, responsive ontwerp. Verder kunnen wij extra modules en componenten installeren, zoals een nieuwsbrief of een webwinkel (VirtueMart). Daarnaast helpen wij u op weg bij het vullen van de website en bieden we uitstekende nazorg.

Zie ons werk voor voorbeelden van Joomla-websites.

 

WordPress

WordPressNaast Joomla ontwikkelen wij ook websites op basis van WordPress. Net als Joomla is WordPress een heel populair opensource-contentmanagementsysteem (CMS). WordPress websites zijn gemakkelijk te onderhouden en goed vindbaar in zoekmachines.
Het gebruik van WordPress is gratis (het kent geen licentiekosten). U betaalt ons enkel voor de installatie en configuratie. En natuurlijk kunnen we voor WordPress een professioneel en responsive ontwerp maken.