Reacties klanten

Webproof heeft ons prima geholpen toen we nog de “Magento site” hadden. Nu hebben Carola en Esther in goede samenwerking met ons een mooie website met webshop gemaakt. Waar we heel blij mee zijn.
Dank Carola en Esther!

Jaap Traas – Klompen.com

 
Webproof heeft ons geholpen met de opzet van onze nieuwe website. De samenwerking verloopt prima en we zijn enthousiast over het resultaat.
Robert Blok – BaseTide

 
Goed en snel geholpen
Ed van de Pol – Ed van de Pol Fotografie

 
Webproof maakt het heel helder en vrij simpel zelf de door hun gemaakte site te beheren en invullen. We zijn erg blij met het resultaat!
Nicole de Schrijver – De Verpakkingswinkel

 
Webproof heeft mijn website in korte tijd, naar mijn volle tevredenheid, weten te realiseren. Vooral het feit dat de site direct op alle mobiele apparaten goed wordt weergegeven is een grote pré.
Door de uitgebreide en persoonlijke toelichting was het eenvoudig en leuk om de site verder zelf in te richten. Waren er toch vragen, dan werden deze door Webproof snel beantwoord!
Cara Vonk – Heart for style

 
Webproof is terzake kundig en alert. De dames reageren snel en volgen de laatste ontwikkelingen. Zowel creatief als technisch staan zij hun mannetje.
John Klinkhamer – New-Concept (bureaustoel.nl)

 
Al meer dan 10 jaar doen wij zaken met Carola en Esther van Webproof; al meer dan 10 jaar een zeer prettige relatie. Webproof wist onze wensen perfect om te zetten in een stijlvolle website.
Duco Lemke – Uitgeverij Van der Meulen

 
Al ruim 6 jaar werk ik samen met deze toppers in hun vakgebied. Wat ik het meest waardeer? De snelheid en doortastendheid waarmee ze iedere kleine of grote klus oppakken. Aan een half woord hebben zij genoeg!
Renate Remie – Newco Europe B.V.

 
Webproof staat voor klantgerichtheid en service. Ze beschikken over de capaciteit om te luisteren naar de wens van de klant en die, met eigen creativiteit en kunde, te vertalen naar een sprekend resultaat.
Peter Groenendijk – Meermak.nl

 
“Webproof heeft niet alleen mijn website gebouwd, maar me ook alles verteld over hoe ik hem zelf kan beheren. En heb ik toch hun hulp nodig, dan zijn ze snel bereikbaar en helpen ze me uiterst vriendelijk weer verder. Top!”
Natascha Sars – Rhct.nl

 
Professionele website en gebruiksvriendelijk systeem. Carola en Esther staan altijd klaar voor eventuele vragen en aanpassingen.
Tom Woerdman – Tomanmusic.nl

 
Webproof heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Webproof heeft een site gemaakt waar ik trots op kan zijn als visitekaartje.
Michelle Ernst – Fitpsychologie.nl

 
Webproof heeft ons compleet ondersteund, vriendelijk, denken mee en we zijn heel erg blij met het resultaat. Ik zou Webproof aan iedereen aanbevelen
Elly de Lorijn – Ellydelorijn.com