Reacties klanten

De samenwerking met Webproof was erg prettig. Webproof is flexibel wanneer er zich vragen aandienen, denkt mee en reageert snel.
Remco Drieboom – Autismenh.nl<

Super blij met het eindresultaat! Bedankt voor de snelle communicatie in de conceptfase en jullie goede adviezen!
Ingeborg Adegeest – The-guts-to-grow.nl

Walter en ik zijn super enthousiast over het team van webproof altijd bereikbaar en met alles mee denken. De website is uiteindelijk zeer mooi en overzichtelijk geworden precies wat we voor ogen hadden. Dus Esther en Carola super bedankt!
Erik de Wit – Bespaarhomemontage.nl

Over het ontwerp en de werkwijze van Webproof ben ik zeer tevreden. De werkzaamheden werden snel uitgevoerd en de afstemming verliep goed. Het heeft mij een mooie nieuwe website opgeleverd waarbij teksten, beelden en quotes op een overzichtelijke en aansprekende manier zijn vormgeven.
Edwin Zimmerman – Edwinzimmerman.nl

“Webproof heeft ons ontwerp uitstekend vertaald naar de diverse platforms en daarbij ook duidelijke uitleg gegeven zodat we zelf aan de slag kunnen met de portfolio.
Een fijne samenwerking met mooi resultaat.”

Marloes Maul – Formosagrafischontwerp.nl

Wij zijn uitstekend geholpen door Webproof! Een goed overleg heeft geleid tot een prachtige website. De nieuwe website is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en vooral een stuk sneller dan onze oude website. Doordat onze oude website erg traag was hebben wij de keuze gemaakt om over te stappen naar Webproof, deze verwachtingen hebben zij zeer zeker waar gemaakt. Daarnaast wordt er altijd snel gereageerd bij vragen of opmerkingen.
Top service Carola en Esther, ga zo door!

Roy Snijder – Gouwemeubel.nl

Professioneel, kundig, persoonlijk, snel en klantgericht: zo heb ik de samenwerking met Carola en Esther van Webproof ervaren. Ze hebben een prachtige website voor mij gebouwd met een uitstraling die perfect bij mij past. Bij vragen krijg ik snel reactie én een heldere uitleg. Ik beveel Webproof dan ook van harte aan!
Dorinda Deelen – Tekstbureaudorinda.nl

De samenwerking met Carola en Esther heb ik als zeer prettig ervaren. Ze hebben mij uitstekend geadviseerd over waar een goede website aan moet voldoen. Op mijn vragen en verzoeken werd deskundig en snel gereageerd.
Otteline Niemeijer – Inzichtopuitzicht.nl

Webproof heeft voor mij, wat ik als idee in mijn hoofd had, maar niet te kennis om een webshop te ontwerpen, deze taak op zich genomen, alsof ze mijn idee konden zien. Het resultaat is prachtig!
Yolanda Lubbers – Mala-by-yolanda.nl

Mijn ervaring met Webproof was zeer prettig. De medewerkers van Webproof zijn deskundig, hebben oog voor praktische details en reageerden doortastend op mijn aanvullende verzoeken. Het systeem voor het aanpassen van de website – WordPress – is professioneel en gebruikersvriendelijk.
Caroline Forder – Advocatenkantoorforder.nl

Wij hebben Carola en Esther ervaren als echte top professionals die hun vak verstaan. Niet alleen de website is geworden hoe wij het graag zagen ingevuld, maar ook de snelheid is enorm gestegen waardoor Google de website een betere positie geeft.
Wij kunnen iedereen aanraden die niet tevreden is over zijn of haar website het beste contact te zoeken met Webproof.
Meri en MaartenJan Drent – Ambachtscreme.nl

Wat zijn we trots op onze mooie vernieuwde website! Tot stand gekomen in een zeer prettige samenwerking met Esther en Carola. Wij de teksten en fotografie, Webproof het ontwerp, de layout en technische kennis. Modern, fris en goed vindbaar via zoekmachines. En daarbij een prima prijs-kwaliteitverhouding!
Dank Esther en Carola voor jullie betrokkenheid in de realisatie van onze nieuwe website.
Mariska van der Zande – De Graaf Van der Zande Communicatie & Management

Stap voor stap hebben Esther en Carola mij geholpen met mijn website. Wat ben ik trots op het resultaat!
Het geeft veel energie om samen de passie te delen om tot een mooie site te komen. Ik de inhoud en zij de know-how, vakkundig, geduldig en vriendelijk.
Bedankt voor de fijne samenwerking!

Marleen de Wit – Marleen de Wit Uitvaartbegeleiding

Webproof heeft ons prima geholpen toen we nog de “Magento site” hadden. Nu hebben Carola en Esther in goede samenwerking met ons een mooie website met webshop gemaakt. Waar we heel blij mee zijn.
Dank Carola en Esther!

Jaap Traas – Klompen.com

Webproof heeft ons geholpen met de opzet van onze nieuwe website. De samenwerking verloopt prima en we zijn enthousiast over het resultaat.
Robert Blok – BaseTide

Goed en snel geholpen
Ed van de Pol – Ed van de Pol Fotografie

Webproof maakt het heel helder en vrij simpel zelf de door hun gemaakte site te beheren en invullen. We zijn erg blij met het resultaat!
Nicole de Schrijver – De Verpakkingswinkel

Webproof heeft mijn website in korte tijd, naar mijn volle tevredenheid, weten te realiseren. Vooral het feit dat de site direct op alle mobiele apparaten goed wordt weergegeven is een grote pré.
Door de uitgebreide en persoonlijke toelichting was het eenvoudig en leuk om de site verder zelf in te richten. Waren er toch vragen, dan werden deze door Webproof snel beantwoord!
Cara Vonk – Heart for style

Webproof is terzake kundig en alert. De dames reageren snel en volgen de laatste ontwikkelingen. Zowel creatief als technisch staan zij hun mannetje.
John Klinkhamer – New-Concept (bureaustoel.nl)

Al meer dan 10 jaar doen wij zaken met Carola en Esther van Webproof; al meer dan 10 jaar een zeer prettige relatie. Webproof wist onze wensen perfect om te zetten in een stijlvolle website.
Duco Lemke – Uitgeverij Van der Meulen

Al ruim 6 jaar werk ik samen met deze toppers in hun vakgebied. Wat ik het meest waardeer? De snelheid en doortastendheid waarmee ze iedere kleine of grote klus oppakken. Aan een half woord hebben zij genoeg!
Renate Remie – Newco Europe B.V.

Webproof staat voor klantgerichtheid en service. Ze beschikken over de capaciteit om te luisteren naar de wens van de klant en die, met eigen creativiteit en kunde, te vertalen naar een sprekend resultaat.
Peter Groenendijk – Meermak.nl

“Webproof heeft niet alleen mijn website gebouwd, maar me ook alles verteld over hoe ik hem zelf kan beheren. En heb ik toch hun hulp nodig, dan zijn ze snel bereikbaar en helpen ze me uiterst vriendelijk weer verder. Top!”
Natascha Sars – Rhct.nl

Professionele website en gebruiksvriendelijk systeem. Carola en Esther staan altijd klaar voor eventuele vragen en aanpassingen.
Tom Woerdman – Tomanmusic.nl

Webproof heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Webproof heeft een site gemaakt waar ik trots op kan zijn als visitekaartje.
Michelle Ernst – Fitpsychologie.nl

Webproof heeft ons compleet ondersteund, vriendelijk, denken mee en we zijn heel erg blij met het resultaat. Ik zou Webproof aan iedereen aanbevelen
Elly de Lorijn – Ellydelorijn.com