Zoekmachineoptimalisatie

Het is natuurlijk belangrijk dat een website of webshop hoog scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. De vindbaarheid in zoekmachines is van groot belang voor het succes van een site of shop.

De contentmanagementsystemen (CMS) die wij gebruiken zijn uitermate geschikt voor zoekmachineoptimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Daarnaast zijn de websites en webshops die wij ontwikkelen standaard voorzien van een responsive webdesign wat ook ten gunste komt voor SEO. Zoekmachines indexeren websites en webshops die een optimale mobiele bruikbaarheid hebben heel goed.

 

SEO-Advies

Naast het ontwikkelen van een zoekmachinevriendelijke website of webshop geven wij ook advies bij het vullen ervan. Wij zijn SEO-specialist en vertellen waar u op moet letten bij het plaatsen van bijvoorbeeld de linkstructuur, pagina’s, headers, tekst, afbeeldingen en metadata voor zoekmachineoptimalisatie.

Heeft u al een website of webshop en wilt u weten of deze voldoet aan alle eisen voor zoekmachineoptimalisatie?
Neem dan vrijblijvend Contact met ons op. Wij scannen uw website/webshop en kunnen u wellicht helpen met het verbeteren ervan.