WordPress

WordPressBij de ontwikkeling van een website maken wij onder andere gebruik van WordPress. WordPress is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) waarmee een website is te maken die u eenvoudig zelf kunt onderhouden/aanpassen. Dit kan gewoon online; waar en wanneer u maar wilt.
Het systeem is kosteloos. U betaalt ons enkel voor de installatie, configuratie en eventueel voor een professioneel, responsive ontwerp. Verder kunnen wij extra plugins installeren, zoals een slideshow of een webwinkel. Daarnaast helpen wij u op weg bij het vullen van de website en bieden we uitstekende nazorg.

Zie portfolio voor voorbeelden van WordPress-websites.

 

Joomla

JoomlaNaast WordPress ontwikkelen wij ook websites op basis van Joomla. Net als WordPress is Joomla een heel populair opensource-contentmanagementsysteem (CMS). Joomla websites zijn gemakkelijk te onderhouden en goed vindbaar in zoekmachines.
Het gebruik van Joomla is gratis (het kent geen licentiekosten). U betaalt ons enkel voor de installatie en configuratie. En natuurlijk kunnen we voor Joomla een professioneel en responsive ontwerp maken.