Webdesign houdt meer in dan het toevoegen van mooie plaatjes en aantrekkelijke kleuren. Een eenvoudige en gebruikersvriendelijke navigatie bijvoorbeeld, is heel belangrijk. Uw bezoeker wil zich thuis voelen op uw website en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die hij zoekt. De uitstraling van uw website of webshop moet aansluiten op uw boodschap en uw doelgroep en zich tegelijkertijd onderscheiden van vergelijkbare websites/webshops.

 

Uw huisstijl

Webproof gaat bij het ontwerp van uw website of webshop altijd uit van uw huisstijl. Deze is immers herkenbaar voor uw klanten en relaties. Wij bespreken uw ideeën over de invulling en vertalen deze naar een effectieve en aantrekkelijke website/webshop die aansluit op uw doelen en verwachtingen.

 

Zelf ontwerpen

Laat u het ontwerp van uw website of webshop liever over aan een eigen medewerker of reclamebureau? Uiteraard is dit mogelijk. Wij converteren uw eigen ontwerp graag naar een professionele website of webshop.

 

Bestaande softwaresystemen

Wij ontwerpen ook voor bestaande softwaresystemen.

En wij ontwikkelen flashfilms, e-cards en nieuwsbrieven. Onder recent werk vindt u een overzicht van de websites en webshops voor het MKB die onlangs door Webproof zijn vervaardigd.